דונה לסניאן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 12. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, אטריות לזניה, נקניק טחון עדין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם הלזניה של דונה, מרק לזניה דונה, ו דונה היי.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים בקר ונקניק על אש בינונית עד שהם כבר לא ורודים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את רסק העגבניות, רסק העגבניות, 1 כף פטרוזיליה, סוכר, בזיליקום, 1 כפית מלח ושום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
בקערה גדולה שלבו את הביצים, גבינת הקוטג', גבינת הפרמזן, הפלפל ושאר הפטרוזיליה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאה
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה הן אפשרויות מצוינות ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווי עור ופלפל לבן. היין מותסס בפלדת אל חלד, מונח במשך 10 חודשים לפני שהועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות שם התיישן במשך 12 חודשים.