קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

דונה לזניה

דונה לזניה
דונה לסניאן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 12. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפל, אטריות לזניה, נקניק טחון עדין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם הלזניה של דונה, מרק לזניה דונה, ו דונה היי.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים בקר ונקניק על אש בינונית עד שהם כבר לא ורודים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את רסק העגבניות, רסק העגבניות, 1 כף פטרוזיליה, סוכר, בזיליקום, 1 כפית מלח ושום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בקערה גדולה שלבו את הביצים, גבינת הקוטג', גבינת הפרמזן, הפלפל ושאר הפטרוזיליה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים 1/2 כוס תערובת בשר בתוך 13-ב משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
שכבה עם שלוש אטריות, שליש מתערובת הגבינה, 1-1 / 3 כוסות גבינת מוצרלה ושליש מרוטב הבשר שנותר. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
אופים ב 350 3 שעה או עד מדחום קורא 160 360.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה הן אפשרויות מצוינות ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווי עור ופלפל לבן. היין מותסס בפלדת אל חלד, מונח במשך 10 חודשים לפני שהועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות שם התיישן במשך 12 חודשים.