דיונון ים תיכוני (קלמרי) מלא רכיכות, ריזוטו זעפרן ורוטב דיו
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. נסו דיונון ממולא אפוי: Calamari Ripieni al Forno, Squid From Santa Lucia ' S Port (Calamari alla Luciana), ו קציצות ריזוטו ממולאות בגבינה ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את היין הלבן לסיר ומביאים לרתיחה. כאשר היין הלבן רותח, מוסיפים מולים, צדפות ומים רק כדי לכסות, ואז לבשל עד רכיכה פתוחה, על 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
רכיכה
מולים
צדפות
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים ושומרים גם את המים וגם את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
מים
3
הסר את המולים ואת הצדפות מן הקונכיות שלהם-לשמור אותם בנפרד. זרוק את הפגזים. בערך לקצוץ את המולים וצדפות ולשלב עם לובסטר ו בשר סרטנים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בשר סרטנים
לובסטר
מולים
קונכיות פסטה
צדפות
4
מוסיפים את הזעפרן לבוליון רכיכה חם ומביאים לרתיחה. ממלאים את הדיונונים (ניקה) עם תערובת לובסטר ולהוסיף לבוליון המבשל. מבשלים 5 דקות, ולאחר מכן להסיר את הדיונונים הממולאים ולהניח בצד. שמור את המרק.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
מרק דגים
לובסטר
זעפרן
5
רוטב: במחבת גדולה, לטגן את הבצל, שום, טימין עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
רוטב
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הוסף את bouillon רכיכה שמורות, דיו דיונון וקרם. להרתיח עד מופחת על ידי 1/3, על 10 דקות. מתח על סיר קטן, ואז להרתיח את הרוטב עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
רוטב
קרם
דיונון
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מגישים את הדיונון הממולא עם רוטב שמנת ומקשטים עם עשבי תיבול טריים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.