קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

דיונון ים תיכוני (קלמרי) מלא רכיכות, ריזוטו זעפרן ורוטב דיו

דיונון ים תיכוני (קלמרי) מלא רכיכות, ריזוטו זעפרן ורוטב דיו
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. נסו דיונון ממולא אפוי: Calamari Ripieni al Forno, Squid From Santa Lucia ' S Port (Calamari alla Luciana), ו קציצות ריזוטו ממולאות בגבינה ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את היין הלבן לסיר ומביאים לרתיחה. כאשר היין הלבן רותח, מוסיפים מולים, צדפות ומים רק כדי לכסות, ואז לבשל עד רכיכה פתוחה, על 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
רכיכהרכיכה
מוליםמולים
צדפותצדפות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים ושומרים גם את המים וגם את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
מיםמים
3
הסר את המולים ואת הצדפות מן הקונכיות שלהם-לשמור אותם בנפרד. זרוק את הפגזים. בערך לקצוץ את המולים וצדפות ולשלב עם לובסטר ו בשר סרטנים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשר סרטניםבשר סרטנים
לובסטרלובסטר
מוליםמולים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
צדפותצדפות
4
מוסיפים את הזעפרן לבוליון רכיכה חם ומביאים לרתיחה. ממלאים את הדיונונים (ניקה) עם תערובת לובסטר ולהוסיף לבוליון המבשל. מבשלים 5 דקות, ולאחר מכן להסיר את הדיונונים הממולאים ולהניח בצד. שמור את המרק.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
מרק דגיםמרק דגים
לובסטרלובסטר
זעפרןזעפרן
5
רוטב: במחבת גדולה, לטגן את הבצל, שום, טימין עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
רוטברוטב
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף את bouillon רכיכה שמורות, דיו דיונון וקרם. להרתיח עד מופחת על ידי 1/3, על 10 דקות. מתח על סיר קטן, ואז להרתיח את הרוטב עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
רוטברוטב
קרםקרם
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מגישים את הדיונון הממולא עם רוטב שמנת ומקשטים עם עשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
דיונוןדיונון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.