דיז'ון מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה דיז'ון. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו את הבייקון של אוסקר מאייר, חלב, בצל מטוגן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו סלט מקרוני עם בייקון, אפונה, רוטב דיז'ון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. קוק חלב, VELVEETA וחרדל בסיר גדול על אש נמוכה עד VELVEETA נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פסטה, בייקון, בצל ירוק ופלפל; מערבבים קלות.
כפית ל2-qt משומן. תבשיל, כיסוי.
אופים 15 עד 20 דקות. או עד מחומם דרך; מערבבים. למעלה עם בצל.
בואו לעמוד 10 דקות. לפני ההגשה.