דייב של ג'ורג'יה בלק אייד פיז
דייב של ג'ורג'יה בלק אייד פיז נטול גלוטן, ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם בייקון, אפונה שחורה עיניים, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 16 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 28%. מתכונים דומים: סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, שרימפס עם פלפל שחור ואפונה שחורה, ו Black Eyed Peas.
הוראות
לשטוף, לקטוף מעל, ומניחים את האפונה בקערה גדולה. מכסים עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה.
יוצקים את המים לסיר גדול או סיר מרק.
מוסיפים את קוביות המרק ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם כדי לפזר את המרק. מערבבים את האפונה, להפחית את החום, ולהביא לרתיחה.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
ממיסים את החמאה במחבת עם שומן בייקון; מבשלים ומערבבים את הבצל עד שהם מתחילים להפוך לחומים בקצוות, כ -10 דקות. מערבבים את הבצלים ומבשלים שומן לתוך האפונה; מוסיפים את הבייקון המתפורר, בשר חזיר, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים את האפונה על אש נמוכה במשך 8 שעות, ערבוב כל שעה.