קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

דייב של ג'ורג'יה בלק אייד פיז

דייב של ג'ורג'יה בלק אייד פיז
דייב של ג'ורג'יה בלק אייד פיז נטול גלוטן, ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם בייקון, אפונה שחורה עיניים, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 16 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 28%. מתכונים דומים: סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, שרימפס עם פלפל שחור ואפונה שחורה, ו Black Eyed Peas.

הוראות

1
לשטוף, לקטוף מעל, ומניחים את האפונה בקערה גדולה. מכסים עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את המים לסיר גדול או סיר מרק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את קוביות המרק ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם כדי לפזר את המרק. מערבבים את האפונה, להפחית את החום, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני כל אחת)דלעות פאי בינוני כל אחת)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
ממיסים את החמאה במחבת עם שומן בייקון; מבשלים ומערבבים את הבצל עד שהם מתחילים להפוך לחומים בקצוות, כ -10 דקות. מערבבים את הבצלים ומבשלים שומן לתוך האפונה; מוסיפים את הבייקון המתפורר, בשר חזיר, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים את האפונה על אש נמוכה במשך 8 שעות, ערבוב כל שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בישול שומןבישול שומן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות