דייסת יוגורט שמנת עם ציפוי משמש, ג'ינג'ר ואשכולית
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. מתכונים דומים: דייסת יוגורט שמנת עם בננה, אוכמניות & ציפוי שקדים, דייסת יוגורט שמנת עם אגס, אגוז & ציפוי קינמון, ו דייסת יוגורט שמנת עם תפוח & קומפוט צימוקים.
הוראות
לציפוי: להטות את משמשים ומיץ לתוך קערה, להוסיף זנגביל. בליץ חצי התערובת לטהור עם בלנדר יד. מערבבים באשכולית ומיץ. יכול להתבצע קדימה ומקורר עד 1 שבוע.
עבור הדייסה:טיפ 200מ " ל מים למחבת קטנה שאינה מקל ומערבבים שיבולת שועל. מבשלים על אש נמוכה עד מבעבע ומעובה. (כדי להפוך במיקרוגל, להשתמש במיכל עמוק כדי למנוע דליפה כמו התערובת תעלה כפי שהוא מבשל, ומבשלים 3 דקות על גבוה.) מערבבים ביוגורט או מערבולת במחצית העליון עם השאר. למעלה עם תערובת משמש.