דלורית בקארי ומרק כרובית
דלעת בקארי ומרק כרובית יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 12 . מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו דלורית-חצויה, כרובית, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, מרק דלורית בקארי, ו מרק דלורית בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 4 של חצאי סקווש butternut לגושים 1 אינץ'; לחתוך את חצאי סקווש 2 הנותרים לקוביות 1/4 אינץ'.
ממיסים את החמאה בסיר גדול וכבד.
מוסיף את הבצל. מכסים עם פיסת נייר שעווה מקומט ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הבצל מתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים את אבקת קארי ועונה עם מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. להעלות את החום גבוה, להוסיף את הדבש ואת הקינמון ולהביא לרתיחה. מערבבים את החתיכות הגדולות של סקווש ואת הכרובית עד מצופה בתבלינים.
מוסיפים את מלאי הירקות ומביאים לרתיחה. מבשלים על חום נמוך בינוני עד שהירקות רכים מאוד, כ -40 דקות.
עבודה בקבוצות, לרסס את המרק בבלנדר עד חלקה. החזר את המרק לסיר.
מוסיפים את השמנת הכבדה, מכסים חלקית ומבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים את מרק הדלעת בקארי במלח ופלפל.
בינתיים, בסל קיטור להגדיר מעל מים רותחים, קיטור קיצוץ דק עד רק מכרז, על 8 דקות. קל העונה קישואים חתוכים לקוביות עם מלח.
מצקת את המרק לקערות רדודות.
מקשטים את המרק עם קישואים חתוכים לקוביות מנה של קרם frache ומגישים חם עם לחמים שטוחים שום קלוי.