קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות17
מגזין

דלורית צלויה ופסטה עם בייקון

דלורית צלויה ופסטה עם בייקון
דלעת צלויה ופסטה בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 481 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם דלורית ובייקון, דלעת סקווש ופסטה בקותלי חזיר בסיר אחד, ו פסטת דלעת גביני עם בייקון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שלב 1/4 כפית מלח, רוזמרין ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מניחים סקווש על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול; מפזרים תערובת מלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
סכין קילוףסכין קילוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד רך משחימים קלות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מבשלים את הבייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 1/2 כפיות טפטוף במחבת; בייקון להתפורר. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
להוסיף שאלוט למחבת; saut 8 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מערבבים תערובת סקווש, בייקון, ושאלוט; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
סכין קילוףסכין קילוף
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
9
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
לנקז היטב.
11
מערבבים קמח 1/2 כפית מלח בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
הסר מהחום.
13
מוסיפים פרובולונה, ערבוב עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
14
מוסיפים פסטה לתערובת גבינה, משליכים היטב לשלב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה קלות עם ספריי בישול; העליון עם תערובת סקווש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
15
מפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
16
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור