דלעת בלוט אפוי זהוב
סקווש אצטרובל אפוי זהוב דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 239 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים מרוכז, ברנדי, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: סקווש בלוט זהוב עם מרווה ודבש, סקווש בלוט פעמיים אפוי, ו סקווש בלוט אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ממיסים 1 כף חמאה בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. מחבת מעיל באופן שווה עם חמאה מומסת.
בסיר, מערבבים את החמאה הנותרת, סוכר חום, מיץ תפוזים קפוא להתרכז, וברנדי . מביאים לרתיחה, ולהסיר מהחום.
מניחים חצאי סקווש לחתוך את הצד למטה בתבנית האפייה, ואופים 30 דקות, או עד בקלות פירסינג עם סכין. הפוך סקווש מעל, וטפטוף עם הרוטב. המשך לאפות 15 דקות. מגניב מעט לפני ההגשה.