קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

דלעת בלוט ממולאת נקניק ואורז

דלעת בלוט ממולאת נקניק ואורז
נקניק ודלעת בלוט ממולאת אורז עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 1238 קלוריות. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, סקווש כופתאות, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב כופתה עורות אתה יכול לעקוב אחר זה עיקרי כמובן עם מיני פשטידות תפוחים בעטיפות וונטון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו דלעת בלוט ממולאת נקניק ואורז, נקניקיית עוף ואורז חום ממולא דלעת בלוט, ו דלעת בלוט ממולאת נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים סקווש שלם במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
אופים בחום של 425 למשך 30 דקות או עד שהם רכים בלבד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן לעמוד במשך 15 דקות. חצוי סקווש. לגרוף זרעים; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מחממים את הברוילר לגובה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים נקניק איטלקי למחבת; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוציאים נקניק מהתבנית; מסננים על מגבות נייר. נגב טפטופים מהמחבת עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מחזירים את התבנית לאש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
להוסיף שמן; מערבולת כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
11
מוסיפים בצל; מטגנים 4 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
12
מוסיפים סלרי; מטגנים 3 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
13
להוסיף שום; ומטגנים 1 דקה, תוך בחישה מתמדת. מערבבים פנימה נקניק, אורז ו -5 המרכיבים הבאים (דרך פרמזן). מחלקים את תערובת האורז באופן שווה בין חצאי הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סכין קילוףסכין קילוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
14
מפזרים באופן שווה גבינה שוויצרית. מסדרים חצאי דלעת על תבנית עם נייר אפייה; צולים 4 דקות או עד להזהבה וגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך