דלעת בלוטים מתובלת
אם יש לך בערך 3 שעות ו-45 דקות לבלות במטבח, דלעת בלוטים מתובלת עשויה להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מדהים לנסות. בתוספת זו יש 428 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם קינמון טחון, מים, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 33% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דלעת צנובר עם מילוי אגוזי ברזיל מתובל , דלעת צנובר צלויה עם רוטב יוגורט מתובל - רייצ'ל מבשלת , ודלעת צנובר צלויה בסוכר חום ואננס עם חמאה חומה מתובלת .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הסוכר החום, הקינמון והאגוז מוסקט; כף לחצאי דלעת.
מפזרים צימוקים. מעל כל אחד מהם 1 כף חמאה. עוטפים כל חצי דלעת בנפרד בנייר כסף כבד; לאטום היטב.
יוצקים מים לתוך 5-Qt. בישול איטי.
מניחים את הדלעת, כשהצד החתוך כלפי מעלה, בסיר לבישול איטי (ייתכן שהחבילות יהיו מוערמות). מכסים ומבשלים על גבוה במשך 4 שעות או עד שהדלעת רכה. פתחו בזהירות חבילות נייר כסף כדי לאפשר לאדים לצאת.