דלעת ג'ינג'ר מאפינס אגוז
המתכון דלעת ג'ינג'ר מאפינס אגוז יכול להתבצע בעוד כ-40 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 258 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-734 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מאפינס אגוז דלעת, Sweetpotato דלעת מאפינס אגוז , ו עוגת דלעת בננה אגוזים מאפינס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
יחד מרכיבים יבשים: בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את הקמח, מלח, סודה לשתייה, ותבלינים-זנגביל הקרקע—קינמון, allspice, אגוז מוסקט.
מקציפים ביצים, סוכר, מוסיפים דלעת, חמאה, מים: בקערה גדולה, מכים את הביצים ומקציפים בסוכר החום, מקפידים לשבור את כל גושי הסוכר. מערבבים את פירה דלעת, חמאה מומסת, ו 1/4 כוס מים עד בשילוב היטב.
מוסיפים יבש לחומרים רטובים, מוסיפים ג ' ינג ' ר, אגוזים: מערבבים את החומרים היבשים, שליש בכל פעם, עד רק incorporated. אל תתערבב יותר מדי. מקפלים את זנגביל מסוכר ואגוזים קצוצים.
לשים לתוך מאפין פח ואופים: תערובת כפית לתוך מאפין מוכן פח.
אופים במשך 25 דקות ב 177°. בדוק עבור doneness עם קיסם מוכנס למרכז של מאפין. אם זה יוצא נקי, זה נעשה. מגניב על מדף.