דלעת זנגוויל עם רוטב קשה
דלעת זנגוויל עם רוטב קשה הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 441 קלוריות. אם יש לכם דלעת מוצקה, תמצית ונילן, סודה לשתיה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך גדול של 36%. מתכונים דומים: רוטב לימון קשה עם זנגוויל, ג'ינג'ר שוקולד צ' יפס עם רוטב קשה כתום, ו פודינג חג המולד של ג'ינג'ר עם רוטב קשה כתום.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה דלעת ומולסה.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הג ' ינג ' ר, המלח ותבלין הפשטידה; מוסיפים לתערובת המוקרמת. מקציפים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה תפוח.
מעבירים ל -10 אינץ ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצת.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר של קונדיטור.
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, סוכר הקונדיטורים והווניל לתערובת אחידה.