דלעת זנגוויל עם רוטב קשה הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 441 קלוריות. אם יש לכם דלעת מוצקה, תמצית ונילן, סודה לשתיה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך גדול של 36%. מתכונים דומים: רוטב לימון קשה עם זנגוויל, ג'ינג'ר שוקולד צ' יפס עם רוטב קשה כתום, ו פודינג חג המולד של ג'ינג'ר עם רוטב קשה כתום.
הוראות
1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה דלעת ומולסה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הג ' ינג ' ר, המלח ותבלין הפשטידה; מוסיפים לתערובת המוקרמת. מקציפים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה תפוח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעבירים ל -10 אינץ ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר של קונדיטור.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, סוכר הקונדיטורים והווניל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה