דלעת מתובלת-עוגיות שיבולת שועל
והוא מספק כ 32 מנות . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם סירופ מייפל, אגוז מוסקט טחון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו דלעת מתובל עוגיות שיבולת שועל פקאן, עוגיות שיבולת שועל מתובלות, ו עוגיות שיבולת שועל מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
לטאטא את הקמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, מלח, מוסקט בקערה בינונית לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מניחים את החמאה והסוכרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד מואר בצבע ורך, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מוסיף את הביצה ווניל, להחזיר את המיקסר למהירות בינונית, והכה עד incorporated, על 30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה.עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים חצי מתערובת הקמח השמורה ומערבבים עד רק incorporated.
מוסיפים חצי מהדלעת ומערבבים עד שרק התאגדו. חזור עם תערובת הקמח הנותרים ודלעת.זרוק 8 סיבובי בצק לסדין אפייה על ידי כוס 1/4 scant, מדהים אותם 2 סנטימטרים זה מזה על הסדינים מוכנים.
מניחים את הבצק הנותר במקרר.
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 12 דקות. סובבו את המחבתות מלמעלה למטה ומלפנים לאחור והמשיכו לאפות עד שהעוגיות יהיו בצבע חום זהוב בתחתית ומסביב לקצוות, כ -12 דקות יותר.
מניחים את דפי האפייה על מדפים תיל ולתת עוגיות להתקרר על הסדינים במשך 3 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להעביר את העוגיות אל מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
מניחים את כל החומרים בקערה בינונית ומקציפים עד בשילוב שווה. (ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד חלב על ידי 1/2 כפית אם זיגוג עבה מדי לטפטוף.)
מניחים את כל העוגיות מקורר על גיליונות קלף שמורות. לטבול מזלג לתוך זיגוג ולטפטף אותו על העוגיות בתבנית זיגזג.
תן עוגיות לשבת בטמפרטורת החדר עד הזיגוג מוגדר, על 20 דקות.