דלעת סיר דה קרם
דלעת סיר דה קרם הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. אם יש לך סוכר, אגוז מוסקט טחון, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו דלעת סיר דה קרם.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים את הקצפת, 1/4 כוס סוכר, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, מחית דלעת, ואת תרמיל שעועית וניל וזרעים בסיר מעל חום בינוני-נמוך; להביא רתיחה; מערבבים את הרום.
הסר מן כיסוי החום ולעמוד 15 דקות.
הכה יחד את חלמונים ביצה 2 כפות סוכר. מערבבים 2 כפות של תערובת הקרם.
יוצקים את תערובת חלמון הביצה לתוך הסיר עם תערובת קרם לעשות פודינג; מערבבים; מבשלים 3 עד 5 דקות.
מסדרים 6 ramekins בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים את פודינג באופן שווה לתוך ramekins.
יוצקים מים רותחים לתוך צלחת האפייה עד חצי דרך את הצדדים של ramekins. רופף לכסות את צלחת אפייה עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד רפרפת הוא כמעט להגדיר עם מעגל בגודל אגורה של נוזל jiggly שנותר במרכז של כל ramekin, 25 עד 40 דקות. אפשר לשבת, מכוסה באופן רופף בנייר אלומיניום, עוד 30 דקות.
מכסים את כל ramekin בניילון נצמד; צ ' יל במקרר בן לילה. מעל כל פודינג עם אגוזי פקאן וסירופ מייפל לשרת.