קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

דלעת סיר דה קרם

דלעת סיר דה קרם
דלעת סיר דה קרם הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. אם יש לך סוכר, אגוז מוסקט טחון, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו דלעת סיר דה קרם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את הקצפת, 1/4 כוס סוכר, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, מחית דלעת, ואת תרמיל שעועית וניל וזרעים בסיר מעל חום בינוני-נמוך; להביא רתיחה; מערבבים את הרום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
דלעת משומרדלעת משומר
שעועית ונילשעועית וניל
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מן כיסוי החום ולעמוד 15 דקות.
4
הכה יחד את חלמונים ביצה 2 כפות סוכר. מערבבים 2 כפות של תערובת הקרם.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
5
יוצקים את תערובת חלמון הביצה לתוך הסיר עם תערובת קרם לעשות פודינג; מערבבים; מבשלים 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מסדרים 6 ramekins בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
יוצקים את פודינג באופן שווה לתוך ramekins.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
יוצקים מים רותחים לתוך צלחת האפייה עד חצי דרך את הצדדים של ramekins. רופף לכסות את צלחת אפייה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים בתנור שחומם מראש עד רפרפת הוא כמעט להגדיר עם מעגל בגודל אגורה של נוזל jiggly שנותר במרכז של כל ramekin, 25 עד 40 דקות. אפשר לשבת, מכוסה באופן רופף בנייר אלומיניום, עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מכסים את כל ramekin בניילון נצמד; צ ' יל במקרר בן לילה. מעל כל פודינג עם אגוזי פקאן וסירופ מייפל לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
פודינגפודינג
פקאניםפקאנים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו