זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . אם יש לכם תפוח, בצל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סיידר תפוחים עוף צלוי עם דלורית, מרק דלורית עם סיידר שמנת, ו מרק סיידר דלורית קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל בחמאה המומסת עד שקופה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים דלעת סקווש, תפוחי אדמה, תפוחים, גזר וסלרי לבצל; יוצקים מרק עוף ומספיק סיידר תפוחים כדי לכסות ירקות. מביאים תערובת לרתיחה ולכסות סיר. להפחית את החום ומבשלים, הוספת סיידר תפוחים יותר לפי הצורך, עד הירקות מכרזים, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מערבבים תערובת ירקות עם בלנדר טבילה עד חלקה; מערבבים בקרם, קינמון וציפורן. מבשלים עד מחומם דרך, 5 עד 10 דקות. כף מרק לתוך קערות הגשה; העליון כל אחד עם כ 1 כף שמנת חמוצה קמצוץ של אגוז מוסקט.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)