קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות32
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

דלעת סקווש ומרק תפוחים

דלעת סקווש ומרק תפוחים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: מרק דלעת ותפוח, מרק דלורית תפוחים, ו דלעת סקווש ומרק תפוחים.

הוראות

1
בסיר מרק גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני, ממיסים את המרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת השום עד שהתרכך במשך כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מפזרים את חמש אבקת התבלינים על הבצל, מערבבים ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תבלין חמש סיניתבלין חמש סיני
בצלבצל
4
מוסיפים את הסקווש, תפוח, מרק ומיץ. להגדיל את החום גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
תפוחתפוח
מרקמרק
מיץמיץ
5
להפחית את החום ומבשלים, מכוסה במשך 30 דקות. מערבבים בסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
6
פירה המרק, בקבוצות, בבלנדר עד חלקה. להחזיר מרק לסיר ולחמם דרך לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
סירסיר