דלעת סקווש ומרק תפוחים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: מרק דלעת ותפוח, מרק דלורית תפוחים, ו דלעת סקווש ומרק תפוחים.
הוראות
בסיר מרק גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני, ממיסים את המרגרינה.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת השום עד שהתרכך במשך כ 7 דקות.
מפזרים את חמש אבקת התבלינים על הבצל, מערבבים ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את הסקווש, תפוח, מרק ומיץ. להגדיל את החום גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה.
להפחית את החום ומבשלים, מכוסה במשך 30 דקות. מערבבים בסוכר החום.
פירה המרק, בקבוצות, בבלנדר עד חלקה. להחזיר מרק לסיר ולחמם דרך לפני ההגשה.
מרכיבים
0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
אבקת חמש תבלין סינית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מיץ תפוחים, לא ממותק2בצל צהוב בינוני, קצוץ
דלעת סקווש (כ 1 גדול), קלופים, זרע חתוך9001 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מרק עוף קרטון3ציפורן
שום, טחון2קרום: פירורי קרקר גרהם
שעועית וניל שלמה1
סבתא סמית תפוח, קלופים, זרע חתוך1גבינת פרמזן מגוררת
Becel® Buttery טעם * מרגרינה1( חצילים)
בצל, קצוץ