דלעת סקווש ורדיקיו פפרדלה
דלעת סקווש ורדיקיו פפרדלה הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו דלורית, צנוברים, סלטה ריקוטה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio), Pappardelle עם דלעת סקווש, חמאה משחימה, ו Chard, ו פפרדלה טרייה עם דלורית ורוטב קרם טימין (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, ולאחר מכן ממשיכים לבשל עד שהוא זהוב חום, על 2 דקות.
מוסיפים שמן, ואז אגוזים, ומבשלים, ערבוב, עד אגוזים זהובים, 1 עד 2 דקות.
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת.
מוסיפים סקווש למחבת ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד הזהב רק במכרז, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים רדיקיו ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד נבול ופשוט רך, על 3 דקות.
בינתיים, לבשל פפרדלה בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כף מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה. שמור 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה.
מוסיפים פסטה לתערובת רדיקיו עם מים לבישול 1/2 כוס וזורקים על אש נמוכה עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.
הוסף עוד מי בישול להרטיב במידת הצורך.