דלעת סקווש, סלק ושיפוד תפוחים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 23 קלוריות. אם יש לך רוזמרין, מלח ים ופלפל, חומץ בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קינואה, דלעת סקווש, חומוס, תפוח, סלט סלק קלוי, סלט אוכמניות דלורית צלוי סלט חמוציות עם רוטב שמן זרעי תפוח דלעת, ו פנה מחיטה מלאה עם דלעת ודלעת סלק.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מניחים את קוביות דלעת סקווש בקערה גדולה טפטוף עם שמן זית מעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
העברה למחבת גיליון מוכנה ולהתפרס בשכבה אחת. מתבלים במלח ים, פלפל, וחצי מהרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מניחים את קוביות התפוח באותה קערה ומטפטף עם שמן זית מעיל. חזור על אותו הליך כמו הסקווש
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
סכין קילוף
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
מניחים את מחבתות הסדין בתנור ואת סקווש צלוי במשך כ 30 דקות, פונה באמצע הדרך, עד רך מעט קרמל. תפוחים צלויים עד רק במכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
להקציף יחד חומץ בלסמי ושמן זית.להשחיל את הסקווש, תפוח, סלק וארוגולה או תרד על שיפוד קטן או קיסם. אם תחליט להשתמש פטה, לעטוף את קוביית פטה עם עלה של ארוגולה / תרד ושיפוד. מסדרים על צלחת הגשה וטפטוף עם חומץ ושמן.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
חזה עוף רוטיסרי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'