דלעת סקווש, סלק ושיפוד תפוחים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 23 קלוריות. אם יש לך רוזמרין, מלח ים ופלפל, חומץ בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קינואה, דלעת סקווש, חומוס, תפוח, סלט סלק קלוי, סלט אוכמניות דלורית צלוי סלט חמוציות עם רוטב שמן זרעי תפוח דלעת, ו פנה מחיטה מלאה עם דלעת ודלעת סלק.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את קוביות דלעת סקווש בקערה גדולה טפטוף עם שמן זית מעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
העברה למחבת גיליון מוכנה ולהתפרס בשכבה אחת. מתבלים במלח ים, פלפל, וחצי מהרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את קוביות התפוח באותה קערה ומטפטף עם שמן זית מעיל. חזור על אותו הליך כמו הסקווש
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
סכין קילוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים את מחבתות הסדין בתנור ואת סקווש צלוי במשך כ 30 דקות, פונה באמצע הדרך, עד רך מעט קרמל. תפוחים צלויים עד רק במכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להקציף יחד חומץ בלסמי ושמן זית.להשחיל את הסקווש, תפוח, סלק וארוגולה או תרד על שיפוד קטן או קיסם. אם תחליט להשתמש פטה, לעטוף את קוביית פטה עם עלה של ארוגולה / תרד ושיפוד. מסדרים על צלחת הגשה וטפטוף עם חומץ ושמן.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)