דלעת סקווש עם קוסקוס וצ'אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דלעת סקווש עם קוסקוס וצ'אטני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, שום, קוסקוס מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו דלעת סקווש וקוסקוס חמוציות, כיווץ סקווש משחימים, ו דלעת סקווש וקוסקוס חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הדלעת, אבקת קארי, ו 1 כפיות של מלח, ערבוב מעיל באופן שווה.
יוצקים את המרק ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 17 עד 20 דקות או עד הדלעת מבושל דרך ורוב הנוזל התאדה. מערבבים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב התעבה, 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום. מביאים 2 כוסות מים והמלח הנותר לרתיחה.
מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה ושופכים עליו את המים הרותחים. מיד לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון נצמד.
בואו לעמוד 5 עד 7 דקות או עד שכל המים נספגים. כאשר מוכן לשרת, fluff את הקוסקוס עם מזלג.
מניחים על כוס קוסקוס על כל צלחת. למעלה עם קישואים.
מקשטים עם בוטנים וצ ' אטני האהוב עליך.