קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

דלעת סקווש, פטריות, כרוב ונקניקיות פריטטה

דלעת סקווש, פטריות, כרוב ונקניקיות פריטטה
דלעת סקווש, פטריות, כרוב ונקניקיות פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 378 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן, חלב, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קילה ודלורית פריטטה בלי בשר ביום שני, פריטטה נקניק ודלורית, ו כרוב, דלעת סקווש ומרק מיסו פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הנקניק האיטלקי מעל חום בינוני גבוה במחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את שמן דלורית למחבת, לבשל עד מכרז, על 7-10 דקות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השמן, הבצל והפטריות ומבשלים עד הבצל רך והפטריות משחימים, כ 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את כרוב ו לטגן עד נבול, על 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
5
מערבבים הכל בקערה גדולה, יוצקים אותו בחזרה למחבת ומבשלים על חום בינוני עד הביצים כמעט להגדיר, על 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש 204° ואופים עד שהביצים שוקעות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'