דלעת קוקוס פאנה קוטה
דלעת קוקוס Panna Cottas דורש כ 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דלעת, דבש מתון, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: דלעת קוקוס Panna Cottas, Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), ו Cottas Panna שוקולד.
הוראות
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר קטן מאוד ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
חום מעל חום בינוני, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, ואז להסיר מן החום.
חלב קוקוס דופק, שמנת, דלעת, סוכר, וקמצוץ מלח בבלנדר לשלב, ולאחר מכן להוסיף תערובת ג ' לטין להתמזג עד חלקה. מסננים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה עם זרבובית או להעביר כוס מדידה 4 ליטר.
יוצקים תערובת לתוך קערות וצינה, מכוסה, עד המשרד, לפחות 6 שעות.
בינתיים, מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע.
מורחים קוקוס על מחבת גיליון מעוטרת ומערבבים פעם או פעמיים אופים עד הזהב, 8 עד 10 דקות, מגניב.
ממש לפני ההגשה, מפזרים קינוחים עם קוקוס וטפטוף עם דבש.
* Cottas Panna יכול להיות מקורר עד 2 ימים.* אם אתה רוצה לשרת cottas panna שלך unmolded, להשתמש 6-oz ramekins או משקפיים ושמן אותם קלות לפני לשפוך בתערובת הדלעת. כדי unmold, להפעיל סכין חדה דק סביב הצד של כל ramekin כדי לשחרר, ואז לטבול ramekin בקצרה בקערה קטנה של מים חמים מאוד, על 10 שניות. הפוך את פאנה קוטה לצלחת והרם בעדינות את ראמקין.