דלת מחוז דובדבן פאי עם תוצרת בית ללא גלוטן פאי קרום
צריך תוספת טבעונית? דלת מחוז דובדבן פאי עם תוצרת בית ללא גלוטן פאי קרום יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. אם יש לכם דובדבנים טארט, קמח בלי חלב, קיצור ללא חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו דלת מחוז דובדבן פאי עם קרום עוגה טבעוני קל, דלת מחוז דובדבן פאי, ו Door County Cherry Biscotti (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מתכון בצק עוגה קל כמפורט להלן. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם דיסק מגולגל 1 של dough.In קערת מיקרוגל בטוחה, לשלב דובדבנים, עמילן תירס, וסוכר, ומיקרוגל במשך 3 עד 4 דקות, עד מעובה.מערבבים וניל, ויוצקים לתוך מחבת עוגה מוכנה.נקודה העליון עם חתיכות של מרגרינה ללא חלב.
מרדדים את הדיסק השני של הבצק לתוך מלבן 11 אינץ ' גדול.
חותכים את הבצק לרצועות 1/2 אינץ', ולארוג בצק לעיצוב סריג.מחממים תנור ל 400ºF.
אופים 35 עד 40 דקות, עד פירות מבעבע קרום משחי יפה. מכסים את הקצוות בנייר כסף אם הקרום הוא השחמה מהר מדי.מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד מזון.
להוסיף חתיכות קטנות של קיצור, ואת הדופק כמה פעמים עד תערובת דומה פירורים קטנים.
מוסיפים מי קרח, 1 כף בכל פעם, לתערובת קמח, פועם עד הבצק פשוט מגיע יחד.
העברת תערובת לגיליון ניילון נצמד.השתמש בעטיפה כדי למשוך את הצדדים של הבצק יחד כדי ליצור דיסק מעוגל.צמרמורת לפחות 30 דקות לפני השימוש.