דם כתום בוז'ולה ריבה
דם כתום בוז'ולה ריבה היא ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני תבלין. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתיה, תפוזי דם, פקטין רגיל אבקת פירות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 78 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו דם כתום ריבה, דם כתום ריבה, ו לחם טרופי במקצת עם ריבה תפוז דם (מתכונים דומים).
הוראות
מדוד את הסוכר לקערה גדולה ומניח בצד.
לשטוף את תפוזי הדם ולהסיר את הקליפה ברבעים. דק לחתוך את הקליפה לאורך, ואז בערך לקצוץ אותם לרוחב לחתיכות קטנות יותר.
מעבירים את הקליפה לסיר גדול ומוסיפים את היין, סודה לשתייה ו-11/4 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד הקליפות התרככו, 15 דקות.
בינתיים, לחתוך בגסות את התפוזים ולהסיר כל זרעים.
להעביר את התפוזים למעבד מזון ודופק עד חתיכות תפוז מפורקות אבל עדיין גושי, על 8 פולסים.
מוסיפים את התפוזים לסיר עם הקליפה ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה, 15 דקות.
תמדוד את התערובת. אתה צריך בערך 5 כוסות. (אם יש לך פחות, להוסיף קצת יותר יין. אם יש לך יותר, זרוק את הנוסף.) מערבבים את הפקטין ואת החמאה ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הסוכר בבת אחת ומחזירים את התערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים קשה במשך 1 דקה.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של המרמלדה עם כף מתכת קרה. מצקת את המרמלדה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.