קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דם כתום פולנטה במהופך-עוגה עם קצפת Crème Fraîche

דם כתום פולנטה במהופך-עוגה עם קצפת Crème Fraîche
דם כתום Polentan במהופך-עוגה עם קצפת קרם Fraîche עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 251 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-90 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קרם fraîche, תפוזי דם, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו דם כתום Polentan במהופך-עוגה עם קצפת Crème Fraîche, פודינג טופי דביק עם דם כתום, מנדרינה, וקרם מוקצף Fraîche, ו אגס ואגוז הפוך עוגה עם קצפת קרם Fraîche (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור ולחמם מחדש עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב 6 כפות סוגר ו 3 כפות מים ב 10 אינץ '-diameterovenproof מחבת עם 8 אינץ '-diameterbottom ו 2 1/2 אינץ ' -צדדים גבוהים.מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב untilsyrup הוא ענבר זהוב (לא ענבר כהה), מדי פעם צחצוח את הצדדים של מחבתעם מברשת מאפה רטובה ומחבת מתערבלת, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבתמחבת
3
הסר מחבת מheat ו whisk 2 כפות חמאה intocaramel. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
4
חותכים את שני הקצוות המעוגלים של כל אחדשינוי כך הקצוות הם אפילו שטוח. Usingsharp סכין, לחתוך תפוזים לתוך 1/16-כדי 1/8 אינץ ' - thickrounds.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
להסיר ולהשליך anyseeds. סדר פרוסות תפוז, חופףמאור, במעגלים קונצנטריים על גבי קרמל inbottom של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
לטאטא קמח, פולנטה, אבקת אפייה, ומלח גס כשר בתערובת bowlto בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 3/4 cupsugar, הנותרים 6 כפות חדר-temperaturebutter, ווניל בקערת anothermedium עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס כשרמלח גס כשר
אבקת אפייהאבקת אפייה
פולנטהפולנטה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
7
הוסף eggyolks 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל אחדהתוספת.
8
להוסיף תערובת קמח 3 additionsalternately עם חלב 2 תוספות, להכות batingbatter רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
9
באמצעות מקצף יבש נקי, להכות eggwhites בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
להוסיף 1 כף הנותרים סוכר beatuntil נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/3 של לבן ביצהבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל את השארההלבנים ב 2 תוספות. זרוק את הבלילה bylarge כפות על גבי פרוסות תפוז במחבת, ואז להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
אופים עוגה עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, כ 45 דקות.עוגה מגניבה במחבת 10 דקות. סכין Runsmall סביב העוגה כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
סכיןסכין
12
Placeplatter על גבי מחבת. באמצעות כפפות תנור, holdplatter ו מחבת בחוזקה יחד וזמרות, המאפשר עוגה להתיישב על מגש.סידור מחדש של כל פרוסות תפוז שעשויות להיות להיות dislodged. עוגה מגניבה לגמרי בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנורכפפת תנור
מחבתמחבת
1
שימוש במיקסר חשמלי, לנצח קרמה fraîchean ו 2 כפות סוכר בתערובת bowluntil בינוני מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
חותכים עוגה לתוך פלחי ומגישים עםחומר של קצפת קרם fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
3
* זמין ברוב הסופרמרקטים ובמתמחה חנויות מזון.
4
בתיאבון