דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך פטרוזיליה, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, Funghi trifolati (פטריות מטוגנות), ו דקר מטוגן עם ג'ינג'ר, פטריות שיטאקי וצ' ילי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', חום 4 כפות שמן עד עישון.
מוסיפים את הפטריות ושום ו לטגן 3 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות והקורנית וממשיכים לבשל 5 דקות.
הסר את התערובת לקערה ולהניח בצד.
מתבלים את הדגים היטב במלח ופלפל.
מחממים את השמן הנותר באותו מחבת ומוסיפים את הדגים.
מטגנים עד חום זהוב עמוק בצד הראשון. בזהירות להפוך את הדגים, להוסיף את היין, ולהחזיר את תערובת הפטריות למחבת.
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים 4 דקות, עד שהדגים מבושלים.
הסר מהתנור, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.