דקר מושחר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת אורגנו, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו דקר מושחר, דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, ו תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח ותבלינים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
מברשת פילה עם חמאה, ואז לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי פילה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים שמן במחבת ברזל על חום גבוה עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פילה ומבשלים 2 עד 3 דקות לכל צד או עד שהדגים אטומים ומתחילים להתקלף כאשר נבדקים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
5
מגישים באופן מיידי.הערות: התחל עם מחבת חמה באמת. הדג יהיה לרחוש מיד יגרום ציפוי פריך מאוד, כהה.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.