דקר משחיר לימון
לימון שחור דקר נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך דקר, מיץ לימון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דקר משחיר לימון, דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, ו דקר עם רוטב שמנת לימון-בזיליקום.
הוראות
תן לזה לבשל מעל חום בינוני במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף דקר או מה דגים שאתה אוהב.
תן לדגים לבשל עד בערך 3/4 הדרך לעשות, ואז לשים קצת חמאה על גבי דגים ולהוסיף תיבול השחרה. כאשר הדג נעשה, לשים על צלחת ולעבור לצד ולשמור אותו חם.מערבבים במיץ לימון לתוך טיפות מחבת. אם אתה צריך קצת יותר חמאה ושום, לשים קצת במחבת. לאחר מכן מוסיפים בצל ירוק ופטריות.
בואו לבשל עד בצל ירוק ופטריות לספוג מיץ לימון או עד הסוף.לטעום פטריות ואם זה גורם לך לעשות פרצוף חמוץ, אז אתה יודע שזה נעשה. אם לא, להוסיף קצת מיץ לימון יותר.כף מעל דגים וליהנות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.