קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

דקר עם רוטב פוטנסקה

דקר עם רוטב פוטנסקה
לוקוס המתכון עם רוטב פוטנסקה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 235 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש פלפל, שמן זית, עגבניות שימורים ופילה דג סנדל. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר עם רוטב בשר סרטנים, ו דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים מחבת גריל לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד דגים מבשלים, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל; מבשלים 4 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים שום, אורגנו ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים זיתים צלפים; לבשל 1 דקה. תערובת עגבניות כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מפזרים פטרוזיליה קצוצה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.