לוקוס המתכון עם רוטב פוטנסקה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 235 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש פלפל, שמן זית, עגבניות שימורים ופילה דג סנדל. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר עם רוטב בשר סרטנים, ו דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד דגים מבשלים, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל; מבשלים 4 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים שום, אורגנו ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים זיתים צלפים; לבשל 1 דקה. תערובת עגבניות כפית על דגים.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.