זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לך לחנות ותביא את אנצ'ו צ' ילה, עגבניות משומר, גארם מסאלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דרום o ' הגבול Prawn מסאלה, אנצ'ילדות מדרום לגבול., ו מדרום למחבת הגבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסירו את ראשי החסילונים. בסיר בינוני, להביא את ראשי סרטנים, קונכיות 5 כוסות מים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, שום, זנגביל, חלפיניו, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
בעוד הירקות מבשלים, לשבור את צ 'ילי arbol ו ancho צ' ילה לחתיכות (להסיר את הזרעים, אם אתה מעדיף פחות חום ותבלינים), ואז לטחון במטחנת תבלינים לאבקה דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5
תמחץ את העגבניות עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את כורכום, garam masala, ו 2 כפיות של אבקת צ ' ילה הקרקע למחבת. שמור את שאריות אבקת צ ' ילה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גארם מסאלה
כורכום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מטגנים את התערובת במשך 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות הכתושות ו 1/4 כוס של מיץ עגבניות שמורות. מבשלים את התערובת, ערבוב, עד מעובה ורוב הנוזל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
8
מסננים את פגזי החסילונים מהמים ומשליכים את הפגזים. המים הם כעת מניית סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחת
9
מוסיפים 2 כוסות של המניה סרטנים לתערובת העגבניות ומביאים את התערובת לרתיחה. ניתן להקפיא את מלאי החסילונים הנותרים לשימוש עתידי. מבשלים את תערובת העגבניות, חשופה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
10
מוסיפים את הסרטנים למחבת ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד רק מבושל דרך, על 4 דקות. להפחית את החום לנמוך, ולאחר מכן להוסיף את השמנת הכבדה ושמיר טרי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמיר טרי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
תן לתערובת להתבשל, במשך 2 דקות יותר, ערבוב בעדינות. מתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.