קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

דרום o ' הגבול Prawn מסאלה

דרום o ' הגבול Prawn מסאלה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לך לחנות ותביא את אנצ'ו צ' ילה, עגבניות משומר, גארם מסאלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דרום o ' הגבול Prawn מסאלה, אנצ'ילדות מדרום לגבול., ו מדרום למחבת הגבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסירו את ראשי החסילונים. בסיר בינוני, להביא את ראשי סרטנים, קונכיות 5 כוסות מים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הבצל, שום, זנגביל, חלפיניו, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
בעוד הירקות מבשלים, לשבור את צ 'ילי arbol ו ancho צ' ילה לחתיכות (להסיר את הזרעים, אם אתה מעדיף פחות חום ותבלינים), ואז לטחון במטחנת תבלינים לאבקה דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
תמחץ את העגבניות עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6
מוסיפים את כורכום, garam masala, ו 2 כפיות של אבקת צ ' ילה הקרקע למחבת. שמור את שאריות אבקת צ ' ילה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גארם מסאלהגארם מסאלה
כורכוםכורכום
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מטגנים את התערובת במשך 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות הכתושות ו 1/4 כוס של מיץ עגבניות שמורות. מבשלים את התערובת, ערבוב, עד מעובה ורוב הנוזל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
8
מסננים את פגזי החסילונים מהמים ומשליכים את הפגזים. המים הם כעת מניית סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
9
מוסיפים 2 כוסות של המניה סרטנים לתערובת העגבניות ומביאים את התערובת לרתיחה. ניתן להקפיא את מלאי החסילונים הנותרים לשימוש עתידי. מבשלים את תערובת העגבניות, חשופה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
מוסיפים את הסרטנים למחבת ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד רק מבושל דרך, על 4 דקות. להפחית את החום לנמוך, ולאחר מכן להוסיף את השמנת הכבדה ושמיר טרי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמיר טרישמיר טרי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
תן לתערובת להתבשל, במשך 2 דקות יותר, ערבוב בעדינות. מתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מגישים את masala עם naan חם.
מרכיבים שתצטרך
נאןנאן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס