זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לך לחנות ותביא את אנצ'ו צ' ילה, עגבניות משומר, גארם מסאלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דרום o ' הגבול Prawn מסאלה, אנצ'ילדות מדרום לגבול., ו מדרום למחבת הגבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסירו את ראשי החסילונים. בסיר בינוני, להביא את ראשי סרטנים, קונכיות 5 כוסות מים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הבצל, שום, זנגביל, חלפיניו, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
4
בעוד הירקות מבשלים, לשבור את צ 'ילי arbol ו ancho צ' ילה לחתיכות (להסיר את הזרעים, אם אתה מעדיף פחות חום ותבלינים), ואז לטחון במטחנת תבלינים לאבקה דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
5
תמחץ את העגבניות עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6
מוסיפים את כורכום, garam masala, ו 2 כפיות של אבקת צ ' ילה הקרקע למחבת. שמור את שאריות אבקת צ ' ילה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גארם מסאלה
כורכום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מטגנים את התערובת במשך 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות הכתושות ו 1/4 כוס של מיץ עגבניות שמורות. מבשלים את התערובת, ערבוב, עד מעובה ורוב הנוזל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
(מומלץ: סקרמנטו)
8
מסננים את פגזי החסילונים מהמים ומשליכים את הפגזים. המים הם כעת מניית סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
9
מוסיפים 2 כוסות של המניה סרטנים לתערובת העגבניות ומביאים את התערובת לרתיחה. ניתן להקפיא את מלאי החסילונים הנותרים לשימוש עתידי. מבשלים את תערובת העגבניות, חשופה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כף גדושה פלפל לבן
10
מוסיפים את הסרטנים למחבת ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד רק מבושל דרך, על 4 דקות. להפחית את החום לנמוך, ולאחר מכן להוסיף את השמנת הכבדה ושמיר טרי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמיר טרי
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
תן לתערובת להתבשל, במשך 2 דקות יותר, ערבוב בעדינות. מתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.