דרום הודו אדאי
אם יש לך ג'ינג'ר הקרקע, חנה דאל, chilis, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו דרום הודו אדאי, קארי ירקות דרום הודי, ו חצילים כבושים בדרום הודו (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הגחלים והאורז בין לילה עם הצ ' ילי האדום. בבוקר לטחון אותו (גס) עם צ 'ילי ירוק, עלי קארי וג' ינג ' ר.
להוסיף קורטוב של asafetida ומלח לפי הטעם. התאם עקביות עם קצת מים במידת הצורך.
יוצקים מצקת גדולה מלאה במרכז tava משומן היטב, מחבת מחבת או אחרים שאינם מקל להתפשט עם החלק האחורי של המצקת. אל תפיצו את זה דק, זה צריך להיות נחמד ועבה.
טפטוף קצת שמן בקצוות וגם קצת במרכז.
תן לו חום על 2-3 דקות, להפוך אותו ולבשל כדקה יותר. מקפלים ומגישים עם הבחירה של מלפפון חמוץ או chutney, או פשוט דאל הישן.