דרום מערב אמנון
אמנון דרום-מערב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ ליים, כמון טחון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. מתכונים דומים: טילפיה דרום-מערבית אפויה, Tilapian ברוטב פטריות (Tilapian en Salsa de Champiñones), ו כריך רייצ'ל הדרום מערבי עם סלט כרוב דרומי: אתגר הסוגר הנועז ביותר של ראש חזיר בר.
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של דגים במלח ופלפל.
מניחים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. לרסס דגים עם ספריי בישול. מטגנים 6 עד 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
בינתיים, להמיס 1 חמאה כף במחבת nonstick גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 4 דקות או עד רך, ערבוב כל הזמן. מערבבים אבקת צ ' ילי כמון; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפות חמאה, מים, ומיץ ליים עד מעורבב היטב. תערובת בצל כפית שווה על פני דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.