דרום-מערב טורקיה
דרום מערב טורקיה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו תרנגול הודו, עלי מרווה, ל 2 צ'יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו דרום מערב טורקיה סיר פאי, דרום מערב טורקיה לאפות, ו מרק הודו דרום-מערבי (מתכונים דומים).
הוראות
החל בפתיחה האחורית של טורקיה, להפריד בעדינות את העור מן השד טורקיה, באמצעות אצבעות.
מניחים עלי מרווה מתחת לעור.
הפוך מלית, אם תרצה, אבל לא לבשל. דברים טורקיה רק לפני צלייה, לא מראש. מלאו את חלל הצוואר בקלילות עם מלית. הדקו את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה עם שיפוד. מקפלים כנפיים על פני החלק האחורי של טורקיה כך טיפים נוגעים. ממלאים את חלל הגוף בקלילות עם מלית. (אין לארוז מלית כי זה יתרחב במהלך צלייה.) טאק מקלות תיפוף תחת רצועת העור בזנב, או לקשור יחד עם מחרוזת כבדה, ואז לקשור לזנב.
מניחים הודו, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה.
חמאת חום, אבקת צ 'ילי, כמון וצ' ילי עד שהחמאה נמסה.
מברשת טורקיה עם 2 כפות של תערובת החמאה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. (אין להוסיף מים או לכסות טורקיה.)
הצלוי חשף 3 שעות עד 3 שעות 45 דקות, צחצוח מדי פעם עם תערובת החמאה שנותרה. לאחר צלייה על 2 שעות, למקם אוהל של רדיד אלומיניום רופף על טורקיה כאשר הוא מתחיל להפוך זהב, לחתוך את רצועת העור או להסיר את העניבה מחזיק מקלות תיפוף כדי לאפשר בתוך הירכיים לבשל דרך.
טורקיה נעשית כאשר מדחום קורא 74° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. מדחום ממוקם במרכז המילוי יקרא165.אם מדחום בשר אינו משמש, להתחיל לבדוק עבור doneness לאחר כ 2 שעות 30 דקות. כאשר טורקיה נעשית, מניחים על מגש חם לכסות עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
בואו לעמוד על 15 דקות לגילוף הקל ביותר.
מקשטים עם צ ' ילי שלם ועלים מרווה נוספים אם תרצה בכך.
בעוד טורקיה עומדת, שומן רזה מן טפטוף.
יוצקים רק את הטפטוף לתוך סיר 1 ליטר; חום רותחים.
מגישים עם טורקיה. מכסים ומקררים כל טורקיה הנותרים ומילוי בנפרד.