דרום קרוליינה היא-מרק סרטנים
דרום קרוליינה היא-מרק סרטן יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 468 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, שמנת, עירית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: דרום קרוליינה היא-מרק סרטנים, גמבו של דרום קרוליינה, ו סנדלר דרום קרוליינה.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ועלה הדפנה, מזיעים במשך 2 דקות עד לשקיפות.
מפזרים פנימה את הקמח ומערבבים עד שהוא מתמוסס.
מקציפים את הציר תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת חלקה וללא גושים. שופכים פנימה בהדרגה את החלב, השמנת והפפריקה; ממשיכים לערבב עד להטמעה.
מוסיפים חצי בשר סרטנים וביצה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים 15 דקות עד שהם סמיכים ומחוממים.
להגשה מחלקים כף שרי בין 4 קערות. מצקת את המרק לתוך הקערות, כפית את בשר הסרטנים הנותרים ואת הבוהן במרכז כל אחד.
מגישים עם לחם צרפתי פריך.
זר גרני (4 ענפי פטרוזיליה טרייה, 4 ענפי טימין טרי, 2 עלי דפנה וכרישה 1-קשורים יחד בחוט)
1/2 כפית גרגירי פלפל לבן שלם
6 סרטנים כחולים אטלנטיים חיים
יוצקים מים בסיר גדול ומניחים על להבה נמוכה-בינונית.
מוסיפים את הירקות וגרני הזר; מבשלים 5 דקות עד שהירקות מתחילים להיות רכים.
מוסיפים את מיץ הלימון, תיבול לרתיחה סרטנים, פלפל, יין ומלח. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות, תוך ערבוב כדי לערבב טעמים. בזהירות לשים את הסרטנים בסיר וממשיכים לבשל עוד 15 דקות. קליפות הסרטנים יהיו כתומות בהירות בסיום.
מוציאים ומפגיזים את הסרטנים. מסננים את הציר כדי להשליך את מוצקי הירקות, תוך שמירה על בשר הסרטנים והציר.