האדוק אפוי עם עגבניות וכוסברה דורש כ 59 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 37 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לך בצל ירוק, שמן זית, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו האדוק אפוי עם כוסברה ותבלינים קייג'ון, חמור ים אפוי עם עגבניות קלויות ושומר, ו עגבניות מיובשות ועוף אפוי כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מראש תנור עד 350 degrees.In קערה, לשלב את פירורי הלחם, מלח, פלפל, אבקת שום, אבקת בצל, פטרוזיליה פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לערבב.לרסס צלחת אופים / מחבת עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מניחים 4 חתיכות של דגים על כלי אופים, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הוסף 1/4 כף שמן זית לכל פיסת דגים. מורחים על דגים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
גרעיני חמניות נוספים
ממתק תמנון בריט
5
הוסף את תערובת פירורי הלחם על גבי כל פיסת האדוק (כ 1/4 כוס לכל פיסת דגים, פחות או יותר בהתאם לגודל הפילה).מבשלים בתנור במשך 15 דקות.בינתיים-להוסיף את העגבניות, בצל ירוק, כוסברה ומיץ לימון לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
האדוק.
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מערבבים יחד עם כף או אצבעות.לאחר תקופת הבישול של 15 דקות, מוסיפים את תערובת העגבניות / כוסברה לחלק העליון של כל דג ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.