קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

האדוק מעושן kedgeree

האדוק מעושן kedgeree
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? האדוק מעושן kedgeree יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 476 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1 אוהדים. זה הוא יקר למדי. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך ביצים, עלי דפנה, כורכום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו האדוק מעושן שמנת & זעפרן kedgeree, Kedgeree (אורז בקארי בריטי עם חמור ים מעושן), ו האדוק מעושן Kedgeree, ביצי שליו ומיונז קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה 50 גרם בסיר גדול (על פני 20 ס " מ), מוסיפים 1 בצל בינוני קצוץ דק ומבשלים בעדינות על חום בינוני במשך 5 דקות, עד מרכך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מערבבים ב 3 תרמילי הל פיצול, כורכום כפית, מקל קינמון קטן 1 ו 2 עלי מפרץ, ואז לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הלתרמילי הל
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כורכוםכורכום
3
טיפ באורז basmati 450 גרם ומערבבים עד שהוא מצופה היטב בחמאה המתובלת.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
יוצקים 1 ליטר עוף או מלאי דגים, מוסיפים כפית מלח ומביאים לרתיחה, מערבבים פעם אחת כדי לשחרר כל אורז מתחתית המחבת. מכסים עם מכסה הדוק, להפחית את החום לנמוך ולהשאיר לבשל בעדינות רבה במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, להביא קצת מים לרתיחה במחבת רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף 750g un צבוע פילה האדוק מעושן ומבשל במשך 4 דקות, עד הדג הוא רק מבושל. הרם אותו על צלחת ולהשאיר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
האדוק מעושןהאדוק מעושן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
רתיחה קשה 3 ביצים במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
פתית את הדגים, השלכת כל עור ועצמות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מסננים את הביצים, להתקרר מעט, ואז לקלף ולקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
לחשוף את האורז ולהסיר את עלי המפרץ, מקל קינמון תרמילי הל אם אתה רוצה. מזלג בעדינות בדגים והביצים הקצוצות, לכסות שוב ולחזור לחום במשך 2-3 דקות, או עד הדג התחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הלתרמילי הל
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מערבבים בעדינות כמעט את כל 3 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה, ומתבלים עם מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
12
מגישים מפוזרים עם הפטרוזיליה הנותרים מעוטר לימון 1, לחתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.