האדוק מעושן kedgeree
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? האדוק מעושן kedgeree יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 476 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1 אוהדים. זה הוא יקר למדי. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך ביצים, עלי דפנה, כורכום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו האדוק מעושן שמנת & זעפרן kedgeree, Kedgeree (אורז בקארי בריטי עם חמור ים מעושן), ו האדוק מעושן Kedgeree, ביצי שליו ומיונז קארי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה 50 גרם בסיר גדול (על פני 20 ס " מ), מוסיפים 1 בצל בינוני קצוץ דק ומבשלים בעדינות על חום בינוני במשך 5 דקות, עד מרכך אבל לא השחמה.
מערבבים ב 3 תרמילי הל פיצול, כורכום כפית, מקל קינמון קטן 1 ו 2 עלי מפרץ, ואז לבשל במשך 1 דקה.
טיפ באורז basmati 450 גרם ומערבבים עד שהוא מצופה היטב בחמאה המתובלת.
יוצקים 1 ליטר עוף או מלאי דגים, מוסיפים כפית מלח ומביאים לרתיחה, מערבבים פעם אחת כדי לשחרר כל אורז מתחתית המחבת. מכסים עם מכסה הדוק, להפחית את החום לנמוך ולהשאיר לבשל בעדינות רבה במשך 12 דקות.
בינתיים, להביא קצת מים לרתיחה במחבת רדודה גדולה.
הוסף 750g un צבוע פילה האדוק מעושן ומבשל במשך 4 דקות, עד הדג הוא רק מבושל. הרם אותו על צלחת ולהשאיר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
רתיחה קשה 3 ביצים במשך 8 דקות.
פתית את הדגים, השלכת כל עור ועצמות.
מסננים את הביצים, להתקרר מעט, ואז לקלף ולקצוץ.
לחשוף את האורז ולהסיר את עלי המפרץ, מקל קינמון תרמילי הל אם אתה רוצה. מזלג בעדינות בדגים והביצים הקצוצות, לכסות שוב ולחזור לחום במשך 2-3 דקות, או עד הדג התחמם דרך.
מערבבים בעדינות כמעט את כל 3 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה, ומתבלים עם מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מגישים מפוזרים עם הפטרוזיליה הנותרים מעוטר לימון 1, לחתוך טריזים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.