קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

האורז והנקניק הספרדי של מרתה

האורז והנקניק הספרדי של מרתה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את האורז והנקניק הספרדי של מרתה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 494 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב עגבניות, נקניק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 13 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוג אנשים מאוד אהבו את המנה האירופית הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 45%. נסו אורז ספרדי עם נקניק, נקניק אורז ספרדי, ו מחבת אורז ונקניקים ספרדית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את השמן הצמחי במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הנקניקייה; מבשלים ומערבבים עד שהנקניקיה פריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים פנימה את האורז, המים, רוטב העגבניות, תיבול האדובו, המלח והפלפל השחור. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבולAdobo תיבול
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

ספרדית יכולה להיות משולבת עם טמפרנילו, גרנשה ואלברינו. כשמשלבים יין עם מנות ספרדיות, מדוע לא לפעול לפי הכלל'מה שגדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי סוסו ליין לבן וגרנצ ' ן וטמפרניו לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טורס סנגר דה טורו טמפרנילו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
טורס סאנגר דה טורו טמפרנילו
טורס סאנגר דה טורו טמפרנילו
יין מלא אופי והוא גם חזק ואלגנטי. ניחוחות פרחוניים עדינים על רקע של פירות בשלים מאוד, אלון וכמהין. הטאנינים שלו הם בעלי מבנה פירותי ובשרני המתפתח לנגיעות קטיפתיות של עשן ותבלינים שנרכשו במהלך ההזדקנות.אידיאלי עם בשר, פאייה, ומושלם עם גבינות שמנת.