האיים הקאריביים מאהי עם בננה צ'אטני
המתכון הקאריבי Mahi Mahi עם בננה צ'אטני יכול לספק הכמיהה המרכזית האמריקנית שלך בערך 20 דקות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 406 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מים, כוסברה, צ'אטני מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו מהי-מהי עם כוסברה טרייה וקיווי צ'אטני, מהי-מהי עם כוסברה טרייה וצ'אטני, ו האיים הקאריביים Mahi (10 נקודות) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
אם באמצעות הרתיחה של הדוד בן בשקית, טיפה בשקית, ומרתיחים 10 דקות; להסיר משקית ולהוסיף קוקוס. להפחית את החום לנמוך. מבשלים, מכוסה, 5 דקות. כבה חום, מערבבים שעועית, ומניח בצד. (אם באמצעות אורז חום בישול מהיר קבוע, מוסיפים אורז וקוקוס למים רותחים. להפחית את החום לנמוך. מבשלים, מכוסה, 5 דקות. כבה חום, מערבבים שעועית, ומניח בצד.)
בעוד אורז מבשל, לשלב מלח, allspice, טימין, ופלפל קאיין בקערה קטנה; להפריש.
מסדרים דגים על תבנית אפייה.
מפזרים חצי תערובת תיבול על דגים; להפוך דגים מעל, ומפזרים עם תיבול הנותרים.
לצלות במשך 56 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בעוד דגים מטגנים, לשלב chutney, בננה, בצל ירוק, וכוסברה בקערה קטנה.
מגישים תערובת אורז ושעועית עם תערובת דגים וצ ' אטני.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.