קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

האינג'רה של שאונה ג'יימס אהרן (לחם שטוח אתיופי)

האינג'רה של שאונה ג'יימס אהרן (לחם שטוח אתיופי)
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 260 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן צמחי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תבשיל העוף האתיופי של שונה ג'יימס אהרן, תבלין הברברה של שונה ג'יימס אהרן, ו פיצה בגריל של שונה ג'יימס אהרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את קמח הטף, קמח מלא גרגר, אבקת אפייה, קליפות פסיליום, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קליפות פסיליוםקליפות פסיליום
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
קמח טףקמח טף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
שים את תערובת הקמח בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
תוסיף יוגורט וסודה. תערובת עד הבלילה חלקה ורזה, כמו בלילת קרפ. (אם הבלילה עבה מדי, להוסיף עוד מים.) מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
תן לבלילה לשבת במקרר לפחות 1 שעה. זה הכי טוב אם אתה נותן לו לשבת בן לילה, נותן את הטעמים הזדמנות להעמיק ולהתערבב.
5
תוציא את הבלילה מהמקרר. אם זה התעבה יותר מדי, להוסיף קצת סודה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
6
הגדר מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, להוסיף כמה כפות של חמאה מבהירה. לסובב את החמאה סביב המחבת, ואז לשפוך על 1/3 כוס הבלילה למרכז המחבת, מתפתל החוצה. עצור כאשר יש aout 1 אינץ ' של מחבת עזב חשוף. מבשלים את injera במשך כ -30 שניות. מכסים את המחבת ומבשלים עוד 20 שניות. תרים את הכיסוי. אם הקצוות חדים ואת החלק העליון של injera מנוקד עם בועות, להשתמש מרית גומי כדי להרים את הקצוות. תפוס את injera עם האצבעות שלך ולשים אותו על צלחת. כסה אותו במגבת. חזור עם הבלילה injera הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה