האינג'רה של שאונה ג'יימס אהרן (לחם שטוח אתיופי)
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 260 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן צמחי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תבשיל העוף האתיופי של שונה ג'יימס אהרן, תבלין הברברה של שונה ג'יימס אהרן, ו פיצה בגריל של שונה ג'יימס אהרן (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את קמח הטף, קמח מלא גרגר, אבקת אפייה, קליפות פסיליום, ומלח.
שים את תערובת הקמח בבלנדר.
תוסיף יוגורט וסודה. תערובת עד הבלילה חלקה ורזה, כמו בלילת קרפ. (אם הבלילה עבה מדי, להוסיף עוד מים.) מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה.
תן לבלילה לשבת במקרר לפחות 1 שעה. זה הכי טוב אם אתה נותן לו לשבת בן לילה, נותן את הטעמים הזדמנות להעמיק ולהתערבב.
תוציא את הבלילה מהמקרר. אם זה התעבה יותר מדי, להוסיף קצת סודה ומערבבים.
הגדר מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, להוסיף כמה כפות של חמאה מבהירה. לסובב את החמאה סביב המחבת, ואז לשפוך על 1/3 כוס הבלילה למרכז המחבת, מתפתל החוצה. עצור כאשר יש aout 1 אינץ ' של מחבת עזב חשוף. מבשלים את injera במשך כ -30 שניות. מכסים את המחבת ומבשלים עוד 20 שניות. תרים את הכיסוי. אם הקצוות חדים ואת החלק העליון של injera מנוקד עם בועות, להשתמש מרית גומי כדי להרים את הקצוות. תפוס את injera עם האצבעות שלך ולשים אותו על צלחת. כסה אותו במגבת. חזור עם הבלילה injera הנותרים.