קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

הארלם קציץ בשר

הארלם קציץ בשר
קציץ הבשר של הארלם יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, קטשופ, רוטב טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו הארלם קציץ בשר צ'ילי # SundaySupper, רוטב הארלם, ו קוקטייל התפוחים של הארלם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהניח אותו בצד.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להקציף 1/4 כוס הקטשופ, 2 כפיות של ווסטרשייר, ו 1 כפית של טבסקו בקערה קטנה עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לטאטא את שארית 1/2 כוס קטשופ, 1 כף של ווסטרשייר, ו 2 כפיות של טבסקו בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הוסף את שאר החומרים. באמצעות ידיים נקיות, לערבב עד הכל רק בשילוב (לא לסחוט או overwork התערובת).
5
מעבירים את התערובת למרכז גיליון האפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, ליצור אותו לתוך כיכר 7 על 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים עד קציץ הבשר רק מתחיל חום, כ -35 דקות.מורחים באופן שווה את כל תערובת הקטשופ השמורה מעל וצדדים של קציץ הבשר. המשך אפייה עד זיגוג כהה מעט מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז רושם 160 ° F, על 20 עד 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
להעביר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת את קציץ הבשר להתקרר במשך 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה