הארלם קציץ בשר
קציץ הבשר של הארלם יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, קטשופ, רוטב טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו הארלם קציץ בשר צ'ילי # SundaySupper, רוטב הארלם, ו קוקטייל התפוחים של הארלם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהניח אותו בצד.
להקציף 1/4 כוס הקטשופ, 2 כפיות של ווסטרשייר, ו 1 כפית של טבסקו בקערה קטנה עד חלקה; להפריש.
לטאטא את שארית 1/2 כוס קטשופ, 1 כף של ווסטרשייר, ו 2 כפיות של טבסקו בקערה גדולה עד חלקה.
הוסף את שאר החומרים. באמצעות ידיים נקיות, לערבב עד הכל רק בשילוב (לא לסחוט או overwork התערובת).
מעבירים את התערובת למרכז גיליון האפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, ליצור אותו לתוך כיכר 7 על 4 אינץ'.
אופים עד קציץ הבשר רק מתחיל חום, כ -35 דקות.מורחים באופן שווה את כל תערובת הקטשופ השמורה מעל וצדדים של קציץ הבשר. המשך אפייה עד זיגוג כהה מעט מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז רושם 160 ° F, על 20 עד 25 דקות יותר.
להעביר את תבנית האפייה למתלה תיל ולתת את קציץ הבשר להתקרר במשך 10 דקות לפני חיתוך.