הבייגלה הבווארי של פאפא דרקסלר
פאפא דרקסלר של בוואריה בייגלה דורש סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 266 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 234 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מכלמתכונים דורש שמרים, סודה לשתיה, חמאה וקמח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 43%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בייגלה בווארי, בייגלה בווארי, ו בייגלה בווארית מתוקה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד 1 כוס קמח, שמרים, סוכר, 2 כפות חמאה ו -1 1/3 כוס מים.
תן לתערובת זו לעמוד עד שהבועה מתחילה להיווצר, בערך 15 דקות. מערבבים פנימה את המלח ומערבבים פנימה בהדרגה את יתרת הקמח עד שניתן לאסוף את הבצק וללוש על השיש. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ-8 דקות, להוסיף עוד קמח במידת הצורך.
מחלקים את הבצק ל -6 חלקים ונותנים להם לנוח כמה דקות.
מרדדים חתיכה אחת בכל פעם לחבל באורך של כ-15 אינץ'. לולאה ולסובב לתוך זה מגניב בייגלה צורה. מניחים על תבנית עם נייר אפייה בזמן שמגלגלים את החלקים הנותרים.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). הביאו לרתיחה את 3 כוסות המים הנותרות והוסיפו את הסודה לשתייה.
מסירים מהאש. טבלו בייגלה באמבט המים למשך כ-45 שניות, והתהפכו בערך באמצע הדרך.
מניחים את הבייגלה הספוג על תבנית עם נייר אפייה משומן.
מברישים אותם בחמאה מומסת ומפזרים מלח גס.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 8 עד 10 דקות.