הביסקוויטים הדרומיים של גרג
הביסקוויטים הדרומיים של גרג יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך מלח, שומן חזיר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 121 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו ביסקוויטים דרומיים, ביסקוויטים דרומיים, ו ביסקוויטים גל דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה עם 1/2 כפית שומן חזיר.
מערבבים יחד את הקמח, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה בקערה. מגררים את החמאה הקפואה ו 2 כפות שומן קפוא לתוך תערובת הקמח עם פומפיה גבינה; מערבבים קלות 1 או 2 פעמים לערבב. עם האצבעות שלך, לעשות באר באמצע תערובת הקמח, ושופכים את טפטוף בייקון וחמאה לתוך הבאר. עם רק את קצות האצבעות, מערבבים קלות ובמהירות רק כדי להביא את הבצק יחד לפני חמאה ושומן. הבצק יהיה דביק.
לגרד בצק החוצה על משטח מקומח, וללטף בעדינות את הבצק שטוח.
מפזרים את החלק העליון של הבצק בקמח, ומקפלים אותו לשניים; לטפוח, לקפל שוב, ולחזור עד שקיפלת את הבצק 4 או 5 פעמים. עם מערוך, לגלגל את הבצק החוצה לריבוע על 1 אינץ ' עבה.
חותכים את בצק הביסקוויטים לתוך סיבובים עם חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ ' או קצה מקומח של כוס שתייה על ידי דחיפת ישר למטה (פיתול החותך יאטום את הקצה ולשמור את הביסקוויטים עולה).
להניח את הביסקוויטים על תבנית אפייה מוכנה כך הקצוות פשוט לגעת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שעלה וחום זהוב קל, 15 עד 20 דקות.