הבשר המשומר והכרוב הכבוש של שרה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הבשר המשומר והכרוב של שרה יכול להיות מתכון מעולה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמנת, חזה בקר משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו בישול איטי בשר משומר וכרוב, בישול איטי בשר משומר וכרוב, ו בישול איטי בשר משומר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר המשומר לתוך החלק התחתון של תנור איטי גדול.
לפזר את התבלין כבישה על חזה הבקר.
שכבה של סלרי, גזר, תפוחי אדמה ובצל על העטין, בהתאמה.
יוצקים את הבירה סטאוט לתוך סיר איטי.
הוסף מספיק מים חמים לבישול האיטי כדי לכסות את חזה הבקר על ידי לפחות 1 אינץ'.
מבשלים על גבוה עד בריסקט מגיע עקביות הרצוי, 7 עד 8 שעות.
הסר את חזה הבקר וירקות מן הבישול האיטי לקערה גדולה; לכסות עם רדיד אלומיניום כדי לשמור על חם.
הסר 1 כוס של הנוזל בתנור האיטי; לשפוך לתוך סיר קטן על חום בינוני. מבשלים את הנוזל עד נפח מופחת על ידי כמחצית, על 10 דקות.
להעביר את הנוזל מופחת לקערה קטנה; מערבבים את חזרת ושמנת חמוצה לתוך הנוזל כדי להפוך את הרוטב.
לטבול את פלחי הכרוב בנוזל הנותר בבישול האיטי; לבשל עד הכרוב מתרכך עדיין שומרת על כמה crispiness, 20 עד 30 דקות.
הסר את הכרוב על מגש. מצקת נשאר נוזל מן הבישול האיטי לתוך קערה.
חותכים את חזה הבקר על פני התבואה.
מגישים עם תערובת הירקות, כרוב, רוטב חזרת, ונוזל מן התנור האיטי.