לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו את ההודו המושלם עם רוטב פאן. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 85 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, גזר, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הציון הזה מוצק. נסו רוטב הודו מושלם, הודו הדר מושלם ורוטב, ו לבשל את הספר: רוטב הודו מושלם (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: צלייה פאן ומתלה בחוזקה הולם מכסה, ממזר טורקיה, מיידי לקרוא מדחום
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשום
Baster
2
מוציאים את מתלה התנור המרכזי ומחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוציאים את הג ' יבלטים והצוואר מההודו ושוטפים. שמור על ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
מניחים את ההודו בתבנית הצלייה בצד החזה כלפי מעלה על מתלה צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מכניסים את ההודו לתנור עם המכסה. למרוח כל שעה החל לאחר 1 1/2 השעות הראשונות. מבשלים עד שמדחום קריאה מיידי המוחדר לבשר הרגליים ליד מפרק הירך קורא 160 מעלות פרנהייט (כ -3 שעות).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר את המכסה והפוך את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. המשיכו לבשל את ההודו במשך 20 עד 25 דקות, עד שעור ההודו מזהיב ומדחום קריאה מיידית המוחדר לבשר הרגליים ליד מפרק הירך קורא 175 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוציאים את ההודו מהתבנית ונותנים לו לנוח במקום חמים למשך 20 דקות לפני הגילוף (ראו הערה של קוק***.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מניחים מחבת צלייה על אש בינונית ומוסיפים 1/2 כוס מים. השתמש בכף עץ כדי לעזור לשחרר את הטפטופים מתחתית התבנית. בעזרת מסננת דקה מסננים טפטופים לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
מניחים את הסיר על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
הקציפו את השמנת והקמח יחד בקערה קטנה ליצירת עיסה חלקה.