קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

ההופרסים של S.H. פרננדו ג'וניור

ההופרסים של S.H. פרננדו ג'וניור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל S. H. פרננדו ג'וניור Hoppers. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 331 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חלב קוקוס, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו קארי אגוז קשיו של ש. ה. פרננדו ג'וניור, השרימפס הממולא של ש. ה. פרננדו ג'וניור, ו פודינג הקוקוס של S. H. Fernando Jr. (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שמרים במים פושרים. מנפים קמח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים מלח, סוכר, תערובת שמרים ומערבבים היטב כדי ליצור בצק נוקשה. להפריש לעלות במשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את חלב הקוקוס וקמצוץ של סודה לשתייה לבצק ומניחים בצד עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מערבבים היטב.
5
שמן מחבת הופר (או מחבת כדורית דומה) וחום מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים כפית של הבלילה ולסובב מחבת כך כל משטח מכוסה. מבשלים עד הופר הוא פריך סביב הקצוות (כ 2 דקות). ממשיכים לייצר מקפצות, משמנים מחבת אחרי שכל מקפצה נוצרת.וריאציה: עבור הופר ביצה, לאחר שפיכת הבלילה למחבת, לשבור ביצה במרכז לכסות ולבשל עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'