הודו, אגס ופניני פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה, אגס ופניניני פטל. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פונטינה, אגס, ריבת פטל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פניני הודו, חמוציות ואגסים, טלג'יו ופאר פניני, ו חזיר לבבי ופניני אגס (מתכונים דומים).
הוראות
Heat panini maker as directed by manufacturer.
על כל אחד מ 4 פרוסות לחם, מניחים 1 פרוסת גבינה. מעל כל אחד באופן שווה עם חזה הודו. חזה הודו למעלה עם בייקון הודו.
מניחים שכבה אחת של פרוסות אגס על כל אחד.
על כל פרוסת לחם שנותרה, מורחים 1 כפית ריבה.
מניחים לחם ריבה בצד למטה על פרוסות אגס. מברשת קלה שני הצדדים של כריכים עם שמן זית.
מניחים כריכים במכונת פניני חם. מבשלים עד גבינה מותכת ולחם הוא חום זהוב.