הודו איטלקי ואטריות
טורקיה איטלקית ואטריות לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 269 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מ טעם הבית דורש פטריות, אטריות רחבות ללא חלמון, גבינת מוצרלה רזה חלקית ובצל. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. עם כפית ציון 53%, המנה הזו די טובה. הודו בוטנים תאילנדי ואטריות-מהפכת הודו שנותרה, אטריות איטלקיות שמנת, ו אטריות בטטה איטלקיות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת טפלון גדולה מבשלים את ההודו, הפטריות, הבצל והפלפל הירוק עד שההודו כבר לא ורוד.
מוסיפים רוטב ספגטי ומלח בצל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות.
מניחים אטריות מבושלות בתחתית 2-1/2 קילו. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
יוצקים תערובת בשר על אטריות.
מפזרים גבינה. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מחומם דרך.