הודו בגריל עם בריח תה עם רוטב לימון ותה
הודו בגריל עם בריח תה עם רוטב תה ולימון עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 174 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1380 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם קוביות קרח, מלח כשר גס, רוטב תה ולימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה הודו בריח עם רוטב לימון ופטרוזיליה, תה קר תאילנדי, ו לונג איילנד אייס טי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 1/2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
הסר מהחום. באמצעות מקלף ירקות, להסיר קליפת 3 לימונים (חלק צהוב בלבד).
מוסיפים קליפה, שקיות תה, ו 6 גבעולים רוזמרין למים; תלול 20 דקות.
מוסיפים מלח וסוכר; מערבבים להתמוסס. מערבבים במיץ לימון. מגניב לפושר.
הוסף קרח כדי להפחית את הטמפרטורה מתחת 45 ° F.
מקום 1 שק צלייה בתוך השני, ויוצרים 2 שכבות.
מניחים הודו בשקיות צלייה, צד השד למטה.
יוצקים מלח על תרנגול הודו. לקשור שקיות בחוזקה, ביטול כל כיסי אוויר. מקררים 36 עד 48 שעות. או, מניחים שקיות לתוך קריר גדול, לשפוך מלח מעל טורקיה, ולקשור שקיות בצורה מאובטחת.
יוצקים קרח סביב טורקיה בשקיות.
מניחים את המכסה בבטחה על קריר. בדוק פעמיים ביום כדי להבטיח כי טורקיה מכוסה קרח (קצת קרח יימס).
מניחים אלומיניום חד פעמי תבנית אפייה במרכז ברביקיו (אם באמצעות 2 צורב גז גריל, מקום מחבת בצד 1 של גריל; אם באמצעות גריל 3 צורב, מחבת במקום מבער מרכזי).
הכן ברביקיו (חום בינוני-נמוך). אם באמצעות גריל פחם, לארגן גחלים בכל צד של מחבת אפייה אלומיניום, חלוקת שווה. (יהיה עליך להוסיף על 6 בריקטים לכל צד של מחבת אלומיניום כל 30 דקות כדי לשמור על טמפרטורה בעת בישול טורקיה.) אם באמצעות גריל גז 3 מבער, אור צורב(ים) בצד שמאל וימין, עוזב צורב מרכז (ים) כבוי. אם באמצעות 2 צורב גז גריל, מבער אור בצד מול מחבת חד פעמית. הכנס מיד לקרוא מדחום לתוך פתח האוורור העליון של גריל. לשמור על טמפרטורה בסביבות 177°.
מסננים את טורקיה; להשליך מלח. לייבש את תרנגול ההודו. פירס 2 לימונים בכל רחבי עם מזלג. דברים טורקיה עם לימונים, 5 ענפים רוזמרין, סלרי, ובצל. לקשור רגליים יחד.
מברשת טורקיה בכל רחבי עם שמן.
מניחים את טורקיה ישירות על גריל מעל מחבת אלומיניום. סגור גריל. התאם את הטמפרטורה כדי לשמור על 177°. טורקיה צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך175, על 3 שעות.
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל עם נייר כסף. אפשר לנוח 30 דקות לפני גילוף (טמפרטורה פנימית תעלה 5 עד 10 מעלות).