הודו בגריל עם סלט כרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה בגריל עם סלט כרוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. אם יש לכם קטשופ, מיונז, לחמניות ארוחת ערב מולטיגרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די טוב. נסו כריכי חזיר בגריל עם צ'אטני שזיף בגריל וסלט כרוב, פרחחים הודו עם סלט כרוב, ו סלט כרוב הודו (מתכונים דומים).
הוראות
שים את התבלין כבישה ו 2 כפיות מלח במטחנת תבלינים ודופק לטחון גס. (או ערימה על קרש חיתוך למחוץ עם החלק התחתון של מחבת קטנה.)
שים את ההודו בקערה גדולה ולשפשף בכל רחבי עם תערובת התבלינים.
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ושמן זית והופכים את הבשר למעיל מכל הצדדים.
בואו נשב 10 דקות בטמפרטורת החדר.
בינתיים, לטאטא את המיונז וקטשופ בקערה גדולה אחרת.
מוסיפים את תערובת סלט הכרוב וזורקים למעיל.
שים את ההודו על הגריל, לכסות ולבשל עד מסומן, על 5 דקות לכל צד. לחשוף, להפוך את הבשר ולהמשיך צלייה עד מבושל דרך, על 5 יותר דקות לכל צד. (מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר צריך לרשום 155 מעלות F.)
הסר את טורקיה מן הגריל ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם סלט כרוב ולחמניות.
למנה: קלוריות: 460; סה "כ שומן: 20 גרם; שומן רווי: 3 גרם; חלבון: 47 גרם; פחמימות סה" כ: 23 גרם; סוכר: 0 גרם; סיבים: 6 גרם; כולסטרול: 74 מיליגרם; נתרן: 1626 מיליגרם