הודו בסגנון ביתי דרך מישיגינר
גשו לסופר וקנו מים חמים, פטרוזיליה, הודו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: תרנגול הודו בסגנון ביתי, דרך מישיגינר, פשטידת עוף בסגנון ביתי, ו פשטידת עוף בסגנון ביתי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לשטוף ולשטוף הודו. השליכו את הקרביים, או הוסיפו לפאן אם הם המועדפים על מישהו.
מניחים את טורקיה בתנור הולנדי או במחבת צלייה. להפריד את העור על השד כדי להפוך את הכיסים הקטנים. שים 3 כפות של החמאה משני הצדדים בין העור בשר השד. זה עושה בשר חזה עסיסי מאוד.
בקערה בינונית, לשלב את המים עם המרק.
מפזרים את הפטרוזיליה ואת הבצל טחון.
יוצקים מעל החלק העליון של טורקיה.
מפזרים מלח תיבול על טורקיה.
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש 3 1/2 עד 4 שעות, עד שהטמפרטורה הפנימית של טורקיה מגיעה ל -180 מעלות F (80 מעלות C). במשך 45 הדקות האחרונות בערך, להסיר את נייר הכסף כך טורקיה יהיה חום יפה.